Mi tévő legyek?
Egyrészt, szerintem ez inkább párkapcsolati kérdés.
Másrészt, te magad jelentetted ki, hogy belézúgtál, ami ellentmondásos azzal, hogy párkapcsolatban vagy. Persze, mondhatod, hogy nem akarsz vele kikezdeni, de biztosan szereted a párodat? Gondold át.
ugyanilyen helyzetben vagyok, vele álmodok már vagy kettő hete.
eleinte csak bírtam a humorát, stílusát, az intelligenciáját, toronymagasan a legszínvonalasabb oktatóm.
sokan rühellik, aztán egyszer szóba elegyedett velem, bátorított, és azóta teljesen végem van, de szerintem meg kell tanulni ezt helyén kezelni és a realitás talaján megmaradni. háromszor annyi idős mint én, nem is lenne az esetem alapvetően... szóval megmagyarázni se tudom az érzéseimet, de ez nem ment fel az alól, hogy kontrolláljam azokat.
nekem annyival szarabb, hogy annak a kut. központnak a fejese, ami mindig is érdekelt és valszeg őt kérem majd hogy a konzulensem legyen, mert a témám szakdogához amit már azelőtt hogy órám lett volna vele, az ő szakterülete. de ezek az érzések elmúlnak, hidd el.
legyél hálás azért, hogy a hallgatója, diákja lehetsz.
amúgy én full csendes vagyok és nem egy túl érzelmes ember úgyhogy nem hiszem hogy látná rajtam, tudom irányítani az ilyesmit.
1-es, azért ez sok mindentől függ. lehet már sok éve van kapcsolatban és ilyenkor megszokod a másikat, egy alapvető kiegészítővé válik számodra (bármilyen csúnyán is hangzik de ilyen a megszokás) -- ez nem jelenti, hogy ne szeretné, csak ilyenkor megeshet hogy elfelejtjük értékelni, amink van.
az, hogy crushod alakul ki, nem ördögtől való, a döntő az, hogy hogyan kezeled.
Kérdező, amúgy 100%-ban ugyanilyen helyzetben vagyok mint te, kivéve hogy nekem az érdeklődésem full az ő szakterületére is terjed ki, ha gondolod dobj üzit és beszélhetünk :D de bátorítani butaságokra nem foglak, ahogy magamnak sem engedem meg, hogy a diák-tanár kapcsolatot, a tiszteletet bemocskoljam hülyeséggel..
bűntudatot viszont ne érezz emiatt. már azzal több vagy, mint a megcsalós idióták, hogy a párodra gondolsz, és hogy szégyelled a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!