Nagyon gáz egy Kecskeméti Egyetem?
Azért gondolj bele abba, hogy Pesten mennyivel több dolgot lehet csinálni, rengeteg hely van, ahová elmehetsz az órák után (hegyek, parkok, romkocsmák, kulturális események, egyéb szórakozási lehetőség stb.), van egyetemi élet, sokezer ismerkedési lehetőség, egyetem után sokezer munkahely kínálkozik. Ha úgy veszed fel az óráidat, még akár ingázni is tudsz. És bármikor dönthetsz úgy hogy felköltözöl, és fordítva. Szerencsére nem Mátészalka külsőn vagyunk. Ahhoz túl közel van Pest és Szeged, hogy Kecskemét önállóan kinőhesse magát igazi egyetemvárossá. A BME az ország legszínvonalasabb műszaki egyeteme. Ott van a rakparton. Micsoda csodálatos helyen. Gondolj bele, milyen nagyszerű emberek kerültek ki onnan. Az 56-os forradalmat is ők kezdeményezték. A kecskeméti egyetem hol van ehhez képest? A homokon...
Én visszasírom a pesti egyetemi életemet, sajnos vissza kellett költöznöm, de 99%-a a kortársaimnak ott maradt. Engem lenyűgöz az a nagyvárosi feeling, a nyüzsgés, hiányzik. Amíg nem éltem ott, itt Kecskeméten jól éreztem magam, de rájöttem, mennyivel jobb környezetben is lehet élni. Megtudtam, milyen is egy igazi város, nagyváros. Vissza fogok költözni. Persze ha neked ezek a szempontok nem számítanak, mondjuk nem szereted a nagyvárost, akkor én hiába győzködlek. Koleszt lehet h kapsz. Amúgy állj össze 1-2 emberrel, akik oda akarnak menni, és akkor albiba is el tudsz menni. A lakhatás így 60-70 ezerből kijön. Szóval én ezeket tudom javasolni. Ha eszembe jut még valami, leírom. És bocsi a szűkszavú bunkóságomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!