Szakdolgozatban valaki segitene?
Van itt olyan aki marketingkommunikacio temaban segitene a szakdolgozatomban? Angol nyelven kell irni.
Termeszetesen nem ingyen, de nincs ra kapacitasom munkam mellett. Tudom , vannak ilyen cegek de az most nem opcio!
Attól, hogy "vállalod" - magyarul hogy még büszke is vagy rá, hogy ilyen cink dolgot csinálsz -, csak még szánalmasabb leszel.
Miért nem próbálsz meg úgy élni, ahogy nem lenne cink? Hiszen van állásod így is, sőt, jól is fizet. Akkor minek a papír valami olyanról, amit eleve utálsz?
Nos, én ezzel foglalkozom szellemíróként, de ugye tudod, hogy egy szakdolgozat nem olcsó?
Mennyit tippelsz az árra egy karakternek, vagy pontosabban egy normálisan kidolgozott, szóközökkel együtt 120.000 karakteres szakdolgozat árának?
3000-4000-5000/ oldal, tisztában vagyok mindennel😄
És azért szenvedek vele, mert ha már ide eljutottam, egyértelmű, hogy befejezzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!