Továbbtanulás. Egyetem, főiskola, katonaság?
Először is döntsd el, hogy rendőr akarsz lenni, vagy katona.
A helyedben a katonaságot választanám...Én rendőr vagyok, tudom miről beszélek. A szakközép, érettségi után..jelenleg van Adyligeten, miskolcon, körmenden, szegeden.. a felvételi elég húzós...fizikai, pszichológia, orvosi, műveltségi vizsgálat..iskolánként 16oo an jelentkeznek..abbúl felvesznek 150 et mondjuk... a 2 év suli sem egy leányálom..fegyelem, lelki terror, értelmetlenség, fejetlenség..ezekre jobb ha felkészülsz...vannak jó oldalai és rossz oldalai...ha a főiskolát végzed, akkor jobb sorod van ha befejezed a tanulmányaidat...ha a szakközepet, akkor jó esélyed van rá, hogy a traffipax mellett fogsz megöregedni...
Meg kell szokni az éjszakázást, a soron kívüli berendeléseket. Reggelig tudnék messélni... :D Na de ha fiú lennék, tuti katona leszek...azoknak van a legjobb soruk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!