Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem fura, hogy nem szólt,...

Nem fura, hogy nem szólt, hogy elmegy az osztályommal?

Figyelt kérdés

Osztályfőnök vagyok, és volt egy napközis társam, Nóri, aki elment pár hónapja. Mindig kicsit fura volt nekem, mert többször csinált dolgokat pont ellenkezőleg, mint kértem, de ha szóltam, többször bocsánatot kert, általában csodálkozott és nem is gondolta, hogy bajt okozott volna.

Szóval elment egy ideje, elbucsuztattuk stb.

Mondja ma az egyik kollegám, hogy az ő osztályabol is megy az egyik tanuló a miénkkel moziba. Néztem rá, nem tudtam, miről van szó. Erre mondja, hogy hat megy az osztályod Nórival moziba. Én erről semmit nem tudtam. Kérdezem Noritol, hogy miről van szó, mert erről nem tudtam. Erre ő: őszi szünet van, azt csinálnak a gyerekek, amit akarnak, es ő beszélt minden szülővel külön.

Értetlenségemet fejeztem ki, hogy miért fontos neki, hogy állandóan információ nélkül tartson?

Erre közölte, hogy távozása előtt megígérte a gyerekeknek, hogy még találkoznak, es mivel már nem nálunk tanít, ezért nem tartozik elszámolással.

Ti mit gondoltok? Nekem eddig is nagyon fura volt, mintha “naivan es öntudatlanul”, de mindig szembe ment volna velem, most pedig ez igen érdekes. Tiszta gaslihgting érzés. Nektek nem lenne fura, hogy az egész osztályotokat elviszi a tudtotok nélkül valami programra?

Szeretném tudni, én fújom-e fel?

2023. nov. 3. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem "fura" a történeted, egyszerűen csak annak egy esete, amikor bebizonyosodik, hogy mások másképp éreznek, gondolkodnak, és viselkednek, mint te. Ami az egyik ember számára furcsa, az egy másik ember számára teljesen természetes. Nem vagyunk egyformák, ebbe bele kell nyugodni. Ezen lehet tanakodni a végtelenségig, de nem érdemes, egyszerűen csak el kell fogadni. Aki a saját lelki normái szerint próbálja mindig megérteni a többieket, az gyakran él át értetlenséget, és ami még ennél is fontosabb: gyakran vezeti félre magát. Nem vagyunk gondolatolvasók, hiába is szeretnénk azok lenni.
2023. nov. 4. 08:27
 12/16 anonim ***** válasza:
81%
Bicskanyitogató a stílusod. Nulla szerethetőséged van. És valójában ezt te tudod is, csak tagadod. Alapos szükséged van egy pszichológusra, önvizsgálatra. Hosszú kezelésre.
2023. nov. 4. 09:08
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Lehet, hogy másképp csinálja a dolgokat, mint ahogyan te mondod neki, viszont valószínűleg kedves, szeretik a gyerekek és a szülőknek sincs vele problémája. Ez abból is látszik, hogy elmentek vele moziba, úgy, hogy már nem tanít. Valószínűleg téged pedig nem kedvelnek.
2023. nov. 4. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, nem fura, mert nem tartozik elszámolással. A gyerekek sem, mivel nem tartozik rád, kivel hova mennek a szabadidejükben. Azt mondod, "nem ez volt a kérdés", hanem hogy "nem fura-e, hogy nem szólt". Mi a különbség a kettő között? Azért nem szólt, és azért nem fura, hogy nem szólt, mert nem tartozik elszámolással. A gyerekek sem, mivel nem tartozik rá, kivel hova mennek a szabadidejükben.
2023. nov. 15. 15:22
 15/16 A kérdező kommentje:
De jó, hogy nem jártam itt azóta. Szóval az egyik gyerek megijedt, miután véletlenül elszólta magát Norival való közös programjukrol előttem, mert “Nóri megkérte, hogy nekem ne szóljanak, és most mi lesz”, szóval szerintem nem, nem normális, amit csinál, de mindenki túlélte. Arról meg hogy a szülők és gyerekek mennyire szeretnek fogalmatok sincs, de nem is kell hogy legyen.
2023. dec. 27. 10:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Ennyire unatkozol még karácsonykor is? Menj pszichológushoz, mert komoly bajod van a külvilággal, vagyis tulajdonképpen önmagaddal.
2023. dec. 27. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!