Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan bírja a gyomruk a...

Hogyan bírja a gyomruk a vékony TikTok-on látható lányoknak,hogy egy asztalnyi kaját megesznek?

Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Ha ilyen mukbang videokra gondolsz, akkor hashajto/hanyas. Vagy ugy van osszevagva a video, hogy le sem nyelik valojaban az etelt.
2023. okt. 21. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Fhu, nem tudom, de az olyanok nagyon undorítòak. Talán egy ilyen videót láttam, és a hányinger rám jött.
2023. okt. 21. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
Láttam egy olyan videót ahol egy 60 kiló koruli csaj többet evett időre mint a 150 kilós strongman eddie hall. Lehet, hogy még fent is van a youtube csatornáján. Amugy nem tudom, hogy nincs-e valami hiányosságuk olyan téren, hogy kevésbé érzékelik a telitettséget vagy nem is tudom, hogy lehet ez
2023. okt. 21. 23:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Az átlag tik-tokozó és youtube-ozó tinédzser nem tudja felismerni, hogy ezek a videók talán tízszer is meg lettek vágva, és a "zabáló" vékonyka kislány gyakorlatilag talán öt falatot, ha evett. Akik profi videókészítők, azok röhögnek ezeken a videókon (és azokon is, akik bedőlnek ezeknek a fake videóknak)

Amikor az unokahúgom lelkesedett egy ilyen 35 kilós zabálógép miatt, akkor megmutattam neki, hogy tizenöt szájához vitt falatnál tizenötször álltak ugyanúgy az ujjai, a másik keze mintegy halott, soha nem mozdult, és a háttérben egy órát elfelejtettek eltávolítani, és az ötperces videó alatt folyamatosan ugyanannyi volt az idő. Vagyis egyszer felvették, amint bekap egy falatot, és azt ismételték az egész videó alatt. A tányéron az étel pedig "fogy", mert van egy (illetve több is), a photoshophoz hasonló szoftver a videókhoz is. A videó végére pedig betettek egy utolsó falat megevését jelző 3 mp-t. A videó alatti beszéd a szintén a fake-videó programmal készíthető el.

Egy másik videón egyértelműen valaki más ette az ételt, de a szoftverrel kicserélték a személyt, így "evett" ott a vasággyal-együtt-15kg-os lány.

Nem muszáj hinni nekem, gondolj csak arra, amikor elterjedt a videó, hogy Ferenc pápa pufikabátban szaladgál.

Ne felejtsétek el, a MI azt is képes létrehozni, ami lehetetlen(nek tűnik).

2023. nov. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!