Szeretnék kiiratkozni az intézményből amiben jelenleg tartózkodom. 11 osztályt írnak be vagy 10et? Vagy semmit ...? Maradon a 8 osztállyal?
Figyelt kérdés
Egy középiskoláról van szó, szakképzés nyújtó intézmény és a Villanyszerelői szakán vagyok. 11 osztályt kezdtem most 2023.Szeptemberében, 17 éves vagyok. Ezt a 11-dik osztályt befejeztével szeretném a papírjaim kivenni és abbahagyni a tanulmányaimat. A következő nyáron fogom betölteni a 18-dik életévemet, pontosan Július.5-én.
Ugyebár egy tanuló 16-dik életévét betöltötve már nem tanköteles. Szóval, kivehetem nyugodt szívvel, de akkor 11 osztályt írnak majd be vagy 10-et?
2023. okt. 21. 08:20
1/3 anonim válasza:
Szerinted kitépik a bizonyítványodból a már teljesített tanéveket?
De ne szállj ki, ha már alig van hátra valami, szerezz szakképesítést akkor is, ha nem akarsz abban elhelyezkedni. Sose lehet tudni, mire lesz jó.
2/3 anonim válasza:
Miért nem akarsz te magadnak érettségit és normális életet? Miért akarsz kilépni? Miért akarsz alja munkákat végezni?
3/3 anonim válasza:
11. Végén nem végzel amúgy is? Nem kapsz szakmát? Nálunk a villanyszerelők 11. végén teszik le a szakmai vizsgájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!