Októberi matek érettségin 14 d feladatnál jól csináltam?
Itt csak felírtam a színek betűjelét. A négyzetet és beírtam belük, hogy 3 3 2 1
Es szorzatuk 12
És választ adtam, hogy 12 féleképpen színezhetjük ki
Magyarázás nélkül ez 4 pontból csak 1?
Nekem nem teljesen egyértelmű, hogy mit csináltál. Illetve eléggé magyartalanra is sikerült az írásod.
Valószínűleg meg fogod kapni rá a 4 pontot, ugyanis ha a tanár számára kiderül, hogy milyen gondolatmenet alapján írtad fel a szorzatot, akkor jár a 4 pont.
Fun fact: ugyanez a feladat (kicsit más megfogalmazásban) szerepelt az IDEI májusi idegennyelvi feladatsorban (15/b feladat):
#2 furcsa. De pl. matek érettségin minden évben az 1.feladatlap 12. Feladatja mindig kockás feladat
Mindig az h 2szer dobunk vele és mennyi a valószínűség.
Meg észrevettem hogy a 14edik vagy 15dik feladat mindig olyan ahol koszinush tetelt kell hasznalni meg ilyen geometriai. Utolso feladatok kozott mindig tergeometria vagy valszám vagy koordinatageometria kozul valaszthatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!