Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány nap alatt kötik be a...

Hány nap alatt kötik be a szakdolgozatot?

Figyelt kérdés
Eléggé szorít az idő sajnos és még nyilván az utolsó pillanatban dobta vissza a tanár a javításokat… pedig már régen kész volt. Mindegy a javítani valókat megpróbálom úgy elintézni, hogy ne legyen benne több hiba és többet ne küldje vissza. Viszont az a baj, hogy a hétvége előtt nem hiszem, hogy készen lesz, hétfőn viszont ünnep így nagyon nagyon kevés időm marad rá. Láttam itt gyiken; hogy egy ezer éves kérdés alá írták, hogy átlagosan 1-2 nap szokott lenni, de ha felárat fizet az ember akkor hamarabb. Őszintén szólva a pénz nem számít jelenleg csak legalább egy napon belül csinálják meg. Szerintetek fogok tudni ilyen helyet találni? Két nagyváros is játszik; úgyhogy nem mondanám reménytelennek a dolgot de azért kicsit parázok.

2023. okt. 17. 12:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
Én előre mailben megrendeltem a borítót (azt hosszabb idő elkészíteni). Mondták, ha másnap viszem pendrive-on a dolgozatot, akkor csak a nyomtatást kell megvárnom és vihetem is (gyorskötés).
2023. okt. 17. 20:20
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2023. okt. 17. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
76%

Na, mire jutottál kérdező?

Sikerült?

Hol csináltattad?

2023. okt. 19. 05:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Debrecenben csináltattam a Cyber Cafe- internetkávézóban, az egyetem sugárúton. Előre érdeklődtem egy nappal korábban, hogy mennyi idő, másnap mehetek e, stb stb. És egy óra alatt kész is lett ( nyilván felár mellett ).
2023. okt. 28. 08:23
 15/15 anonim ***** válasza:

14.

Nagyszerű! Akkor sikerült.

2023. okt. 29. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!