Ha nem adom le időben a szakdolgozatom, vagy visszadobják, akkor a következő félévre megint be kell fizetnem az önköltséget ?
Miskolci egyetem Gtk karáról lenne szó, ha nem adom le a határidőig ( november 3), akkor a következő félévben megint fel kell vennem a szakdolgozat című tárgyat és ki kell fizetnem megint 1 félévet ?
Sajnos a konzulensemmel nem lehet konzultálni nem reagál, nem kapok érdemi segítséget, már kérvényt nyújtottam be a Dékánnak, hogy jelöljenek ki mást helyette. Hetek óta levelezgetek, telefonálok a szakreferenssel, a Dékán helyettessel, stb stb.. de egyszerűen nem haladok az üggyel. Nos én a hét végére úgy tervezem, hogy befejezem a szakdolgozatom írását. Viszont nem tudom így, hogy mi jó és mi nem jó benne, mivel nem kapok segítséget :D, ha beadom így, és megbukok, akkor mi történik ? Vagy alapból be sem lehet adni, ha nem engedélyezi a konzulens ?
Ha nem reagál az emailre, akkor megnézed, hogy hol/mikor van fogadóórája és ha nem találod ott, akkor élőben az egyik órája után "vadászod le".
Nálunk az önköltséges képzés esetében, lehet kérni arányosítást a félév díjának esetében. Szóval, ha csak 1 tárgyad van, akkor nem kell kifizetni az egész féléves tandíjat, hanem csak egy arányosított részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!