Tudnátok nekem magyar nyelvű ingyenes esszéíró programot írni!?
"és te meg tanulj meg helyesen írni"
Nem az első válaszoló vagyok, de kicsit erős ez abban a mondatban, amelyben ilyen szavak szerepelnek általad leírva, mint "inteligencia". xd
Gondokozzal már kicsit az anyád jóistenit te beképzelt, bunkó!
Egy tajparaszt vagy!
Mi vagyunk a bunkók? Te akarsz mesterséges intelligenciával esszét írni. És meg van pofád a helyesírásba belekötni, miközben te vétesz olyan hibákat, hogy a szemem kifolyik!
Magadtol próbálj esszét írni! Ilyet is csak egy nehezen tanuló gyökér kérdezhet, gondolom fel vagy mentve pár targyból..
Nem képzeld egyből sincs felmentesem.
És igen te vagy a bunkó vagyis ti nem is kaptatok túl jó százalékokat a válaszaitokra.
Már érettségiztem képzeld.
Egyetemen tanulok sok a dolgom ott kéne te paraszt.
Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba...
Szarok bele a helyesírásába az összesnek, de látom, hogy egyesek külön-külön remekül ismerik a betűket, de ha falkába verődnek, már erősebbek nála ;D
A tárgyra térve, ChatGPT (chat.openai.com), Deepl Write talán, meg minden egyéb, angolul is irathatsz esszét, aztán DeepL fordítóval meg lefordíttatod, az a legjobb az ilyesmire. Továbbá, azért tartsd észben, ettől még nem leszel okosabb, persze jól jön, ha nincs ötlet, vagy a tiéd egyszerűen nem lett jó, de azért ha érettségi előtt állsz, ajánlatos lenne a megiratott esszéket nem csak leadni/beküldeni, hanem kiértékeltetni ChatGPT-vel, segíthet abban, hogy jobbá válj az esszék írásában. Ha megkéred, azt is szívesen leírja, mire kell figyelni, ha készíted, csak igyekezz pontosan fogalmazni.
Sok sikert! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!