Szerintetek melyik éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Azon gondolkozom,melyik legyen az ötödik tárgy, amiből érettségizek.
Biosz fakton vagyok,de a tudásom jelenleg nem túl fényes,vagy az olasz nyelv,amin még gondolkoztam,viszont ebből szintén kezdő szinten vagyok.
Még van másfél évem készülni,de érdekelnének vélemények/tapasztalatok ezzel kapcsolatban.
2023. okt. 3. 21:47
1/4 anonim válasza:
Biosz legyen, a közepet simán meg tudod majd csinálni faktos tudással. Jóval könnyebb az emeltnél. Az olaszt viszont kezdő szinttől nem ajánlom, mert B1-B2 körül van. Nehéz lenne abból jó eredményt elérni
2/4 anonim válasza:
Ha biológia faktra jársz, a biosz középszintűt simán meg fogod tudni csinálni. Másfél év alatt nem hiszem hogy elég jó szintre tudsz majd jutni az olasszal, hogy neki mert indulni egy közép érettséginek.
3/4 anonim válasza:
Én is a biosz mellett döntenék, simán meg tudod addig tanulni a tételeket akár egyedül, otthon is. Az olasszal ez már nehezebben sikerülhetne, szerintem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat:)
2023. okt. 9. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!