Az érettségi tanusítványt később beszámítják a bizonyítványba?
Figyelt kérdés
Ha az 5 tantárgyból csak 3-ból szereztem meg az átmenőt, akkor az a 3 megmarad és beszámítódik amikor sikerül a többi, vagy mindenből újra kell érettségizzek?2023. szept. 29. 13:03
1/3 anonim válasza:
Ezt most egyaltalan nem ertem. Nekem 1 tanusitvanyom van, mivel kovetkezo evbe erettsegiztem belole de kulon lapon kaptam meg nem pedig ujra csinaltak az egesz erettsegi kiskonyvem. Ha tovabbtanulsz mindkettot kerik majd kulon ha van
2/3 anonim válasza:
1. Ha jól értem a kérdező elment érettségizni, de nem sikerült 2 tárgya. Emiatt nem kapott bizonyítványt még. És szeretné tudni, hogy ami sikerült megmarad-e vagy mind az 5 tárgyból újra kell-e mennie.
Ami megvan az meg is marad. Neked már csak a maradék kettőt kell letenni, azt senki nem veheti el tőled. Ha az megvan, megkapod a bizonyítványt.
3/3 A kérdező kommentje:
2 es értette jól. Köszönöm a választ. Azért nem volt tiszta, mert ugye jövőtől más rendszer lesz és akkor nem értettem hogy mi van.
2023. szept. 29. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!