Ha mégse akarok járni egy szabadon választott előadásra, elég csak nem bejárnom órára, illetve vizsgát se felvenni vagy le kell adnom?
Hát most már mindenféleképpen lecsúsztál, ennek az elintézése már csak TO-n keresztül fog menni.
Nem szemrehányás, csak tanács a jövőre. A tárgyfelvételi időszak utolsó pillanataiban is, gondold át rendesen, hogy kell-e minden amit felvettél.
Én például tudatosan használtam ezt ki, 24-ig tartott a tárgyfelvételi időszak, azaz még le is lehetett adni.
Volt egy szabvál, ami nagyon érdekel, de nincs az az isten, hogy bejárjak az órákra, meg extra időt szánjak a beadandóra a kötelező órák mellett. Így felvettem szeptember első napjaiban még a rangsorosnál, be is jutottam. A tanár feltöltött minden anyagot 19-én, és 20-án mindenkit hozzárendelt a tantárgy mappájához. Én 22-én mindent letöltöttem, a tananyagot, ppt-ket, videókat, gyakorlófeladatokat, aztán leadtam a tárgyat.
Így problémamentesen lett egy jól strukturált csomagom, az órai/beadandó követelmények nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!