Januárban fogok záróvizsgázni az egyetemen, mikor kezdjek el diplomát igénylő állásokra jelentkezni?
Figyelt kérdés
SSC-be akarok jelentkezni valami kezdő pozícióra, ami főként csak nyelvtudást igényel, pl. kezdő IT support vagy AP könyvelői pozíciók. Ha elkezdenék ilyen állásokra jelentkezni mondjuk november, december körül, még a záróvizsga előtt, vajon lenne esélyem egy ilyen állásra? Vagy csak akkor ha már a diplomát megszereztem?2023. szept. 25. 21:02
1/2 anonim válasza:
IT supportra ha megvan a nyelvtudásod nyugodtan jelentkezz. Én dolgoztam L1 szinten, volt diplomám, de inkább a nyelvtudás érdekelte őket. (Nem volt köze az álláshoz a diplomának.) Vannak, akik egyetem mellett dolgoznak ilyen helyen. Veszteni nem vesztesz semmit.
2/2 anonim válasza:
Miért ilyen okádék pozícióra jelentkezel, ennyire értéktelen a diplomád amit szerezni fogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!