Mi kell hogy bartender/pultos legyel?
Figyelt kérdés
ugy ertem, betanitasosan mukodik vagy kell valami tanfolyam elotte?
Esetleg mindenhol mashogy van?
2023. szept. 24. 14:44
1/2 anonim válasza:
Én dolgoztam pultosként, sok ital volt, koktélok is, és a sima italok, amiknek a receptjét nem kell megtanulni, sör, rövidek. Én úgy dolgoztam az akkori munkahelyemen, hogy mentem, megtanultam mindent, de semmi előzetes tudásom nem volt, szerintem a legtöbb helyre felvesznek, mert vendéglátósokra szükség van, de vannak helyek, ahol esélyesebb a bekerülés némi háttértudással, ez lehet előző munkahelyről tapasztalat, vagy tanfolyam, és van olyan hely is, ami a nívósabbak közé tartozik, ahova kérik a “papírt”. Szóval helyfüggő, de mindenképp jobban jársz, ha elvégzel valamit, így az új helyre bekerülés és betanulás is egyszerűbb lesz, de anélkül is működhet:)
2/2 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt 16 vagyok van meg idom gondolkozni ezen xd
2023. okt. 3. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!