Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám anyámat meggyőzn...

Hogyan tudnám anyámat meggyőzni hogy engedje hogy kolis legyek és átjelentkezzek egy másik suliba ugyanezen a szakon?

Figyelt kérdés

2 nappal ezelőtt mondtam anyámnak hogy átakarok jelentkezni egy másik suliba ahova jár a legjobb barátom mert jobb a közösség, és ő tudna segíteni a fizikában is. Max kolis tudnék lenni. Anyám erre veszekedést csinált belőle és azt mondta hogy már most elakarom őket hagyni, pedig nem erről van szó, csak jobb közösségbe akarok járni, nem olyanba amilyenbe most vagyok. Én pécsi vagyok a suli Debrecenben van. Nem tudom hogy tudnám anyámat igenre bírni hogy jobb közösségbe járhassak ahol befejezhetem a sulit. Nagyon muszáj lenne valahogy igenre bírnom őt, de nem tudom hogyan.

Azt mondta hogy az én érdekeimet nézi, meg hogy mi jó nekem. De ezek szerint mégse, csak azt nézi hogy neki mi jó.

Én ezt már nem bírom, valahogy muszáj lenne igenre bírnom őt. Kérlek segítsetek valahogy ha tudtok

2023. szept. 23. 07:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

HA egyetem, a te dolgod, nem kell a szüleid engedélye.

HA középiskola, szó sem lehetne róla. Pécsett is remek iskolák vannak, kizárt, hogy elengednélek egy haver / pasi után az ország másik végébe. Egy GYEREKNEK kamaszkorban otthon, a családjában a helye - kivéve, ha annyira hátrányos helyzetű a családi környezet vagy nincs lehetőség napi bejárásra.

2023. szept. 24. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!