Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Jogosítvány ügyintézés és a...

Jogosítvány ügyintézés és a sikeres forgalmi vizsga között mennyi időnek kell eltelnie?

Figyelt kérdés
Egy csütörtöki napon fogok menni forgalmira (már nem az első alkalom, hanem a 3., remélem már átmegyek), viszont a hétvégén nekem el kell utaznom külföldre és utána hetekig nem fogok tudni visszajönni Magyarországra. Ha csütörtökön sikeres vizsgát teszek, akkor be tudok már menni pénteken az okmányirodába jogosítvány kiállítása miatt? Mert átvenni még át tudja venni egy meghatalmazott, ha én nem vagyok itthon, de megcsináltatni csak én tudom...
2023. szept. 16. 09:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Az, hogy mikor tudsz bemenni, az attól függ, hogy mikor küldi át az autóiskola az adataidat, ami max. 3 munkanap.
2023. szept. 16. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:

előtte legyen meg a jogsid, utána gondolkodj ilyeneken.

Nekem júliusban a vb még aznap délután elküldte az adataimat az adott hivatalnak és másnap már mehettem jogsit csináltatni. 2 munkanapot minimum érdemes várni, max 3-at ha másképp nem mondja a vb :)

2023. szept. 19. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!