FOSZK-on (felsőoktatási szakképzés) egyetemen is van szakdolgozat, államvizsga, diplomaátadó vagy az csak BSC-n van?
Az óbudai egyetemmel szemezgetek, 2 év az pont jó volna nekem időben is. Tematikát nézve elég sokat lehetne tanulni.
Van valakinek FOSZK-ról infója?
Első, és ez konkrétan az OE?
Ha igen, akkor innentől nem releváns a válaszom.
Ha viszont egyéb egyetemek alapján találgatunk még, akkor az ELTE:
Foszk-os munkatársamnak szakdolgozat nem volt, záróvizsga volt és a BSc-sekkel közös diplomaátadón vettek részt (nemcsak munkatársam, hanem vele közösen végeztem, én BSc-n, srác előttem ült 2 sorral a ceremónián).
Igen, OE.
Én úgy tudtam, hogy szakdoga is van (de erről általánosságban hallottam), de ezt nem bánom, hogyha nincs.
SZTE-n tuti volt szakdolgozat, és ott így beöltöztek diplomaátadón, mint a többiek.
Viszont én a te általad leírt eshetőségnek jobban örülnék :D
Az első válaszolt-e pontosan az OE alapján, erre irányult a kérdésem
:)
Ha már így összegyűltünk.
Tudásilag éreztétek, hogy hasznos volt az általatok elvégzett iskola?
Engem nem a papír vonz főleg, hanem a megszerezhető tudás. Tematika alapján elég sok minden pótolni valóm van.
Pénzügyi területen dolgozok, de egy csomó szakszóról, definícióról fogalmam sincs.
Volt esetleg álláskeresésnél, ahol pozitívan hatott?
Ez milyen terület?
Nekem környezetmérnöki illetve programtervező informatikus.
Mindegyikben volt, amit imádtam, de összességében, átadott tudást tekintve egyikről se tudok pozitívan nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!