Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemre érdemes füzeteket...

Egyetemre érdemes füzeteket venni? Vagy mappába, papírra jegyzeteljek? Esetleg elektronikusan?

Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen óráid vannak, milyen szakra jársz.

Én mérnökin papírra jegyzetelek, sok a bonyolult matematikai jel, diagram, rajz, stb.

2023. szept. 8. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Van ahol elektronikusan jegyzetelni nem könnyű az ábrák, képletek miatt. De egyébként az, hogy füzeteket veszel, vagy papírra jegyzetelsz(és azt összefűzöd), az csak is rajtad függ, amelyik neked szimpibb. Viszont elsőre azt ajánlom, hogy ne tárazz be. Én pl. első év előtt minden tantárgyra vettem külön füzetet, és utólag jöttem rá, hogy fölösleges mindegyikre külön, mert egyáltalán nem telnek be.
2023. szept. 8. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Nekem a laptopos jegyzetelés valahogy sosem volt szimpatikus, magamat ismerve biztos mindig azon stresszeltem volna, hogy fel van-e töltve, mi van, ha lefagy, frissít stb. Első félévben én is bevásároltam füzetekből, ahogy az előző, és tök felesleges volt, egy negyed füzet sem telt be.

Három félévig online oktatásban voltam, szóval ott nyilván csak a laptop maradt + a kiküldött jegyzetek, utolsó évben pedig vettem egy ilyen mappát, amiben ezek a műanyag, átlátszó bugyik voltak, órán meg sima A4 lapra jegyzeteltem. Ez azért is volt jó, mert mi sokszor kaptunk papíron anyagot, feladatokat, így egy helyre tudtam tenni a saját anyagomat meg a tanár által kiosztott dolgokat. És tudtam is őket időrend, téma, akármi szerint rendezgetni.

2023. szept. 8. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tabletes jegyzetelés vált be.
2023. szept. 9. 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Én azt csináltam, hogy vettem egy ilyen mappa szerű valamit, aminek van két karika a gerincénél.. Ilyen irattartó valami. Nem tudom a pontos nevét:D

Fogtam egy lyukasztót, és kilyukasztottam kb 150 lapot, majd ráfűztem ezekre a karikákra. Nekem ez nagyon bevált. Egyrészt nem gyűrődnek a lapok, másrészt nem telik be, nem kell belőle kitépni semmit, és elég egyszer megvenni kb 1500Ft-ért.

2023. szept. 9. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!