Van esély, hogy kémiából emeltszintüzzek?
A tudományokban nincs.
A tanulás kategóriában tudhatod meg.
Milyen 8 éves anyagból? Kémia heti 1-szer volt 45 perc max 2-szer. Ez azt jelenti ha leülsz tanulni akkor 1 délután alatt másfél - 2 hónapnyi anyagot megtanulsz... na meg az anyag nagyrésze mese, nehogy már szervetlen kémia problémát okozzon mert az egy mese ahogy számon van kérve a gimnáziumban.
De ha neked meghaladja az értelmi képességedet hogy pár témát elsajátíts önmagadtól akkor neked teljesen felesleges egyetemre menni, úgyis kizuhannál. Én másfél hét készülés után 96%-os kémia emelt érettségit írtam.
Ez az idei vizsgakövetelmény, de 2024-től is fent van, viszont azt most nem találtam meg, összehasonlításképp ez is jó, másrészt a 2024-es sem változik nagyon semmiben:
Én általánosban nem szerettem a kémiát, majd 11.-ben elhatároztam, hogy gyógyszerész leszek, ahova emelt biosz-kémia kell. Az utóbbiból a nullán álltam, de 10 hónap alatt sikerült 85%ra. Felvettek.
Lesznek ettől nehezebb dolgok is az egyetemen, mint egy emelt kémia. Sőt, leginkább csak nehezebbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!