Van itt olyan ember aki nem fejezte be az egyetemi tanulmányait? Ha úgy döntök, hogy nem fejezem be az egyetemet, akkor mindent vissza kell fizetni? Hogy mükődik a visszafizetés? Lehet részletekben fizetni?
Figyelt kérdés
Államilag támogatott nappalis hallgatói jogviszonyom volt, s abszolváltam. De annyira rettenetesen szorongok, hogy kezdem azt érezni nem ez az én útam... A szakdolival nagyon nehezen haladok a szorongás miatt, s már magam sem tudom, hogy akarom e ezt a diplomát. Persze látom az előnyeit, de nem akarom hogy teljesen rámenjek mentálisan.#hallgatói szerződés #Egyetemi tanulmányok abbahagyása #Egyetemi tandíj visszafizetése #Hallgatói kötelezettségek
2023. szept. 2. 18:07
1/3 anonim válasza:
Van, 2 egyetemet is otthagytam. Igazából a kérdést sem nagyon értem, mikor és mit kellett volna visszafizetni?
2/3 anonim válasza:
Ledolgozhatod Magyaro.-n bejelentett munkaviszonnyal. De inkább fejezd be, nagyon közel vagy már a végéhez.
3/3 anonim válasza:
Pont az utolsó akafály elől futamodsz meg? Nagy hülyeség lenne. Ha azt írtad volna hogy 1.-2. éves vagy, és ott jössz rá hogy nem a te utad, én is azt mondom hogy hagyd a francba, de itt már gyakorlatilag elvégezted. Megírod a szakdolid, megvéded, meg elmondasz 1-2 tételt és van egy diplomád. Tök mindegy hogy mit kezdesz majd vele. Csak legyen meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!