Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az orvosi mennyire reál/matekos?

Az orvosi mennyire reál/matekos?

Figyelt kérdés
Milyen tárgyak vannak amik komolyabb számolásokat igényelnek? Az emelt kémia követelményeinél nehezebbek?

2023. aug. 31. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mi változott, mióta én 2010-ben érettségiztem, de ez az “emelt kémiázás” ebben a topicban rettentően szubjektív. Én versenyeztem kémiából, és gyakorlatilag felkészülés nélkül mentem be, majd rosszul éreztem magam, hogy “csak 98%” lett. Aztán meg négyszer majdnem otthagytam az egyetemet, mert annyira könnyfakasztóan lehetetlennek tűnt megtanulni az anatómiát, a mikrobiológiát, a biokémiát, és elviselni a friss halottak boncolását patológián. Ezek tehát mind szubjektív vélemények egy-egy tárgy nehézségéről. Az viszont számít, hogy hogyan állsz hozzá egy-egy tárgyhoz, mert a farmakológiától mind rettegtünk, ezért sokkal intenzívebben tanultuk, és nem maradt (annyira) traumatikus élmény, mint a többi.
2023. nov. 3. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!