Tárgyfelvétel, érdemes-e felvennem a tárgyat?
Megújult a tanterv és egy régi tárgyat áttették későbbi félévre.
Azonban írt a tanár, hogy ebben a félévben még meghirdeti a tárgyat és fel lehet venni, de a követekző félévben (tavasszal) is indulni fog.
Ez egy kötelező, 5 kredites tárgy.
Jelenleg 30 kreditet vettem fel, amiből 28 kredit kötelező tárgyakból és 2 kredit egy darab szabadon választhatóból jön.
Érdemes-e felvennem ezt a meghirdetett tárgyat? Ha felveszem akkor 35 kreditem lesz, viszont ha sikerül akkor megkönnyítem vele a következő félévemet.
A hátrány még annyi, hogy pont akkor van belőle előadás, mint egy másik tárgyamból, tehát az órarendben ütközés van, ha felveszem.
Érdemes felvennem, vagy vegyem majd fel a következő (tavaszi) félévben a tárgyat?
A ZH és a vizsga elvileg olyan belőle, hogy van 1 elméleti és 4 gyakorlati feladat.
Heti 2x van belőle óra, csütörtökön előadás, kedden gyakorlat.
És a keddi gyakorlat ütközik egy másik tárgy előadásával. Az a másik tárgy amiből kedden előadás van, abból viszont meg a ZH csak elméleti, illetve laborok is vannak belőle, de a labor az csak szerdán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!