Nemsokára iskola és én 6ig fent szoktam lenni amikor kelnem kéne,ha alvás nélkül megyek be évnyitóra mennyire lehet belőle baj?
Én is mindig így járok nyáriszünet alatt. :D
Sulikezdés előtt általában egy héttel korábban elkezdem visszaszoktatni magam a normál ritmusba (én ezt úgy szeretem, hogy mindig egy kicsit később megyek aludni, először 6 helyett 9-kor, aztán 12-kor stb.., amíg el nem érem a 22 órát). De velem is sokszor megesett már, hogy hirtelen program miatt másnap "korán kellett kelni" és olyankor inkább nem szoktam lefeküdni. Ha a holtponton sikerül túllendülni, akkor én észre se szoktam venni, hogy már 24+ órája talpon vagyok, pedig se kávét, se energiaitalt nem fogyasztok. Ha először csinálod lehet, hogy a fejed kicsit fájni fog, de nagyobb bajod nem lesz tőle.
Autót viszont nehogy vezess!!!
"egyébként itt szoktak kezdődni az alvásproblémák, mert utána meg marhára nem leszel álmos este, de mégis kelni kell. nehéz kimászni belőle - tapasztalat. a hirtelen átállást meg nem tudja a szervezet kezelni. ezért fontos a folyamatosság."
Azért ne fesd az ördögöt a falra, annyira nem nehéz, nekem max 1 hét és visszaálltam mindig gond nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!