Az igaz-e hogy a BME-n az első napon írsz egy dolgozatot?
Nulladik zh. Guglizd meg. Ha nem sikerül akkor egy alapozó matekot is fel kell venned.
Egy száll tollal megírod. Tudnod kell fejből a sin45 pontos értékét, nevezetes azonosságokat, téglatest felszínét...
Melyik szak?
BME VIK-en vannak nulladik ZHk. Én Mérnökinformatikus képzésre jártam és az első héten írtunk nulladik ZHt fizikából és matekból.
Ha a fizikát elbuktad, akkor semmi sem történt, csak elvileg ha jól átmentél rajta, akkor a Fizika1 tantárgyban valamilyen előnyt élveztél.
Ha a matekot elbuktad, akkor pedig kötelezően fel kellett venni egy 2 kredites bevezető matek kurzust, amit ha jól tudom már kötelező volt teljesíteni az Analízi1 tantárgy vizsgájánál követelmény volt. Itt lényegében 2 kredites tantárgykeretében felkészítettek arra a 0. ZHra, amit év elején elbuktál.
Amúgy abszolút nem durva.
Én a fizikát elbuktam, de később Fizika1ből 2es, majd Fizika2-ből 5ös lettem.
A matekon pedig elsőre átmentem, pedig kettes közép matekos tanuló voltam gimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!