Levelező gépészmérnökire jelentkezek, mivel alapozzak?
Figyelt kérdés
7 éve családi illetve pénzügyi problémák miatt abba kellett hagynom első félévben,de most újrakezdeném a kart, de mivel ausztriában élek mindenképp levelezőn. Esetleg tudtok e elképzelést adni, hogy néz ki a levelező, milyen anyagokkal készüljek fel? Jelenleg az elitoktatas.hu tanfolyamát csinálom, jó, nemjó, mit lehetne még plusszba? Grazban élek, Veszprémi Pannon egyetemre jelentkezek.2023. aug. 27. 19:27
1/4 anonim válasza:
Fél évet jártál a képzésre, ha ez az idő neked nem volt elég ahhoz hogy magadtól is le tudd vonni a következtetéseket, hogy mi az ami fontos és mi az ami kevésbé, valamint mi az erősséged és mi az ami neked gyengébben ment, akkor ne haragudj de te teljesen alkalmatlan vagy a mérnöki pályára!
2/4 anonim válasza:
Munka mellett nagyon nehéz a gépészmérnök képzés, főleg egy másik országból. Én Budapesten csináltam a Bánkin levelezőt. Ha 30 kreditet meg akarsz csinálni szemeszterenként, az szerintem legalább heti 30 óra elfoglaltság, plusz utazás. De 20 kredit is kb. heti 20 óra legalább.
Ha van egy kis szabad időd, érdemes lehet előre tanulni. Biztosan vannak hivatalos jegyzetek, ajánlott irodalom a Pannon egyetemen is, de általánosan is tudom ajánlani például matematikához a Bolyai-könyvek sorozat, mechanikához például Béda, Kocsis, Czizmadia jegyzetei. Gépelemek könyv is van sokféle.
4/4 anonim válasza:
Miért nem Szombathelyre vagy Győrbe jelentkeztél? Magadat szivatod ezzel a sok utazassal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!