Kapunk pontot az alkalmassági után?
Figyelt kérdés
Most voltam pótalkalmasságin az SZTE-JGYPK tanítói szakon! Alkalmasnak véltek! Ezért kapok plussz/ többlet pontot?2023. aug. 26. 08:45
1/4 anonim válasza:
Mivel törvényt módosítottak, így azt az egyetem határozza meg, de minek a pluszpont, ha alkalmasnak véltek (gondolom ezáltal felvettek)?
2/4 anonim válasza:
Nem. Az alkalmasság feltétele, hogy felvegyenek, nem valami kedvezmény.
3/4 anonim válasza:
Ha nem sikerül az alkalmassági, akkor nem vehetnek fel. Ha sikerül, akkor pedig majd a pontjaidtól függ, hogy felvesznek-e. Én háromszor tettem sikeres alkalmasságit, mégsem vettek fel kétszer.
4/4 anonim válasza:
Szia! Tudom már nem most volt, meg nem is konkrétan a kérdésre válaszolnék😅 de tudnál mesélni róla milyen volt az alkalmassági? Ha neked nem gond
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!