BME VIK-en mennyi a maximális idő, ami alatt teljesíthetek egy bsc szakot?
Figyelt kérdés
Emlékszem, hogy még amikor gólya voltam egy előadáson a dékán mondott valami olyasmit, hogy képzés kétszerese után autómatikusan kirugnak és a 1,5x-nél pedig átraknak önköltségesre.
Jelenleg úgy állok, hogy 1 évet teljesen passzivizáltam és 1 évet csúszok. Tehát most tartok az eredetileg 7 félév helyett a 10. félévnél.
Csak érdekel mennyire necces a helyzetem. Ha minden jól megy, akkor ebben a félévben befejezem a tanulmányaimat.
2023. aug. 22. 16:24
1/3 anonim válasza:
dékán mondott valami olyasmit
Gondolom, idézte a felsőoktatási törvényt. Ott megtalálod
2/3 anonim válasza:
Csak az aktív félévek számítanak.
A képzési idő+2 félév letelte után áttesznek önköltségesre.
A képzési idő másfélszeresének letelte után pedig a képzés felét ki kell fizetni-
3/3 anonim válasza:
Ha fizetsz 100 évig is járhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!