Érdemes a BME-re jelentkezni?
A járműmérnök az egyik legnehezebb szak a BME-n.
Minden BME-s alapszak minimum 4 év szívás. Olyanról senki ne álmodjon, hogy mellette dolgozik, maximum alkalmanként forgalomszámlálni szoktak a közlekkarosok, de az a pénz nagyjából arra elég hogy eligya a következő buliban. Magyarul az egészet vagy a szülők finanszírozzák vagy diákhitel.
Az ember örül ha bizonyos időszakokban aludni van ideje, sokmindenről le kell mondani, pl a családi összejövetelek egy részéről is.
Mentálisan nagyon megterhelő, ami később egyébként krónikus betegségekhez vezethet.
Ha az ember közösségi arc akkor kap élményt is a BME-től, én a férjem is ott ismertem meg, de ha egy szobámban ülök típus lettem volna, megfelelő szülői támogatás nélkül és még fizetnem kellene a tanszerekre felvett diákhitelt, akkor biztos bánnám, hogy a BME-t választottam.
(elhelyezkedési esélyekről nem tudok írni én másik szakot végeztem, az én szakmámban mindegy hogy honnan van a diplomája az embernek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!