Kit kéne felhívnom?
Felvettek a Szegedi Tudományegyetem gyógytornász szakára. Van egy ilyen általános szociális helyzetfelmérő űrlap, amit augusztus 8-ig kell kitölteni. Enélkül nem tudok kollégiumra pályázni.
Ehhez az űrlaphoz szükségem van még egy NAV-os igazolásra. Nevelőapukámnak van egy cége, és még vasárnap kikérte, de még mindig nem jött meg, hétvégén pedig nem is fog, ha holnap nem érkezik meg.
Ilyenkor mi a teendő? Fel kéne hívnom valakit, hogy nem fog ideérni a papír?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nézd meg, hogy a határidőn túl van e hiánypótlási időszak. Ha igen, akkor nincs probléma.
Viszont ha nincs hiánypótlási időszak, akkor is add be a jelentkezésed és ha szerencséd van ígyis megoldódik.
A koli bizottság/vezetőségből lehetne valakivel beszélni, bár szeirntem reménytelen, hogy bemondásra elfogadják ezt az indokot.
Reméljük a legjobbakat.
Közben megoldódott a helyzetem. Hétfőn fogom megkapni azt a NAV-os papírt.
Találtam egy EHÖK-ös telefonszámot, amit felhívtam és mondták, hogyha mérlegképes a könyvelőnk, akkor ő is kiállíthatja nekünk. Csak ugye ez pénzbe kerül (kb. 40.000 ft). Csak gondoltam leírom, hátha valakinek még segítség lesz ez a közeljövőben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!