Mit érdemes venni 1.éves egyetemistaként?
Én A4es lapokra írtam mindent. Sokkal egyszerűbb csoportosítani az anyagokat különféle szempontok alapján (előadás, gyakorlat, típus feladatok stb...) és azoka összetűztem.
Az Ipad, laptop jegyzetelés soha sem jött be. Egyetem elején votl egy Ipad Minim, amivel próbálkoztam, de nagyon nem tetszett.
A laptopttal lassú, még úgy is hogy gyorsírást tanultam gimiben és elég jól tudok vakon gépelni. Meg persze nem lehet rajzolni.
Utána később a tanulás egy képernyőt nézve számomra furcsa és kevésbé rugalmas. Nem tudok vele sétálni és úgy tanulni. Összegyőrni és hajtani, ledobni a kanapére stb... Az összetűzött lapok jöttek be a legjobban.
Én most fogom a negyedik évem kezdeni az egyetemen egy darab füzetnél és 2-3 darab tollnál többel még sosem láttak szorgalmi időszakban😅.
Vizsgaidőszakban szokott kelleni mellé A/4 vonalas füzet jegyzetelni a tételekből, szövegkiemelő és laptop nyomtatóval.Nem kell valami csoda gép,az enyém már kövület, alig él,de amire kell arra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!