ELTE Informatikai Gólyatábor megéri?
Néztem egy pár videót youtubeon, bár nincs sok, és egyelőre nem győzött meg, főleg a többi egyetem gólyatáborához képest. Attól félek, hogy sok "informatikus" lesz és ezért igazából nem nagyon éri meg se a pénzt se az időt. Nem teljesen tudom elképzelni, ahogy az "informatikusok" buliznak. Nyilván elég nagy sztereotípia, de valjuk be, van benne igazság.
Aki esetleg volt tavaly vagy bármilyen tapasztalata van ismerős álltal az nyugodtan ossza meg, kíváncsi vagyok rá.
"Attól félek, hogy sok "informatikus" lesz..."
Hát te aztán nagyon magasröptű konzekvenciák levonására vagy képes! Sajnos én arra számítottam amikor Informatikus gólyatáborba mentem, hogy tele lesz földrajz-történelem szakos tanár és gyógypedagógus hallgatókkal, viszont a helyszínen ért váratlanul a meglepetés, hogy informatikusnak készülő diákok jelentek meg. Teljesen úrrá lett rajtan a döbbenet.
Hát a gólyák még csak most kezdik az egyetemet, szóval technikailag ők még nem informatikusok. :D
Amúgy értem mire céloztál, de ez elég durva általánosítás. Aki annyira antiszoc, az úgysem megy el gólyatáborba, viszont a többség szerintem nem ebbe a kategóriába tartozik. Személyes tapasztalatom ugyan nincs a gólyatáborral kapcsolatban, de ismerek pár programtervező informatikus hallgatót és őket általában nem kell noszogatni ha bulizásról van szó.
Az viszont már teljesen más kérdés, hogy megéri-e 40 ezer forintot kiadni 4 napi ökörködésre. Ha bulizós típus vagy és évkezdés előtt még egyszer szeretnéd jól kitombolni magad, akkor nyugodtan menj el, nem hiszem, hogy csalódni fogsz. Én nem vagyok ennyire extrovertált típus, ezért valószínűleg inkább másra költeném ezt a pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!