Középiskolai jegyzeteket is lehet venni?
Figyelt kérdés
Távoktatásban végzem a gimnáziumot, 2 év alatt a 4-et. Olvastam egy használt könyv bolt névjegykártyáján, hogy lehet kölcsönözni, ill. venni jegyzeteket, de azt nem tudom, hogy lehet e gimis jegyzeteket is venni? Nem vagyok lusta kijegyzetelni, de gyorsabban meg tudnám úgy tanulni az anyagot, napi 4-5 órám van tanulni a munka és a fiam mellett.2010. okt. 14. 22:16
1/6 anonim válasza:
Azok a jegyzetek nem azt jelentik, hogy alaki kijegyzetelte az órai anyagot. És igen, lehet kapni "tankönyvek" név alatt.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tankönyveim vannak, hül.e pedig nem vagyok.
2010. okt. 14. 22:31
3/6 anonim válasza:
középiskolában tankönyv van.
egyetemen van jegyzet. a jegyzet is tankönyv, olyan könyv, amit az adott oktató írt, arra a konkrét tárgyra.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, távoktatásban tanulok, és közben megtudtam, hogy nem jegyzet, hanem tanulási útmutató, ez direkt távosoknak van.
2010. okt. 16. 08:16
5/6 anonim válasza:
Melyik használt könyv bolt?
melyik város
6/6 anonim válasza:
Jobb lenne, ha estibe járnál
Úgy jobban meg lehet az anyagot tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!