Egyetem, tanév kezdete?
4.-én hétfőn indul a regisztrációs hét. 1.-én pedig a tanév. Most akkor pénteken is be kell majd menni, vagy elég negyedikétől?
Beiratkozni, tárgyakat felvenni is ezen a héten lehet majd az e-mail szerint.
(Lehet, hogy még kapok ezzel kapcsolatban e-mailt, ezért egyenlőre nem írok a sulinak.)
Másik egyetemről van szó, de nálunk anno úgy volt a beiratkozás, hogy beküldted a beiratkozási lapot postán, és ennyi, kész vagy, élőben nem kell. Aztán az első nap az egyetemen egy orientációs nap volt, és aki nem küldte be postán a beiratkozási lapját, az élőben is megtehette azon a napon. Aztán másnap volt már nekünk rendes tanítás.
De augusztus harmadika van csak, szerintem küldened majd még információt, még korán van, még van idő. Pl. tisztán emlékszem, hogy amikor engem felvettek egyetemre, akkor augusztus 20 körül kaptunk csak értesítést a tanév rendjéről, és valami 25 körül arról, hogy az első napokon nekünk mi a teendők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!