Hogyan tovább ezzel a szakmával?
Figyelt kérdés
A 17 éves fiam tizenhárom nappal ezelőtt (07.21) súlyos autó balesetet szenvedett. Ennek következtében sorozat borda-, többszörös csigolya-, combcsont- és lábszártörést szenvedett. 4 műtéte volt volt már. Jelenleg is kórházba van. A jobb oldalát egyáltalán nem érzi.
Egy építészeti technikumba jár. 2024-ben érettségizne és 2025-ben tenné le a burkolói szakvizsgákat. Azzal, hogy az idei tanévet nagy eséllyel meg sem tudja időben kezdeni, már hogyha egyáltalán a 2023/2024-es tanévből lesz valami az esetében.
Ha helyre is jön, mennyire reális a burkoló, ill. bármely építészeten belül bármely olyan szakma, amely nem adminisztratív jellegű munka?
2023. aug. 3. 05:29
11/13 A kérdező kommentje:
Sajnos immáron 24 napja áll fent a fiamnál a jobboldali bénulás. Ebből kifolyólag már orvosok is azt mondták, hogy egyre csekélyebb az esélye annak, hogy teljesen vagy legalább részlegesen visszajön a jobboldali érzékelése. Elkezdtük felkészíteni arra, hogy a többszörös lábszártörésének létrejöttekor sem fog tudni (rendesen) járni.
2023. aug. 14. 18:09
12/13 anonim válasza:
Kedves kérdező, írtam privát üzenetet, ha gondolja írhat nekem privátban.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm és válaszoltam
2023. aug. 15. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!