Egyetem mellett nappali tagozaton, mennyire lehet dolgozni?
Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre, viszont nem tudom hogy belevágjak vagy sem, mert sok időt elvenne és kevesebbet tudnék dolgozni is.
Persze sokan dolgoznak egyetem mellett is, de arra lennék kíváncsi, hogy mennyire lehetséges legalább 6 órában úgy, hogy közben még tanulni is tudjak.
Van levelező és távoktatás is, viszont ott attól tartok nem tudnám úgy megtanulni ahogyan kéne, főleg hogy elég gyakorlatias szakra jelentkeztem.
2023. aug. 2. 00:02
11/13 anonim válasza:
Heti 2-3 napnal tobbet tuti nem fogsz tutni (hetvegeket is belertve). Sokat kell tanulni, olvasni, gyakorlatra jarni, csoportprojekt meg ki tudja milyen “kotelezo” programok. Az orarend is osszevissza van, mondjuk kedden van 3 orad a nap kozepebe bele, masik nap kora reggel, utana este vissza kell menned ugxanazon a napon meg egy orara stb. Teljesen osszevissza hatalmas lyukakkal minden nap.
12/13 anonim válasza:
Mas kerdes, hogy ilyen meki, kfc, kasszazas, panaszkezeles, telemarketing, ilyen diakmunkak vannak. Jo idegrendszert hozza 😅 Szerintem ha megengedheted magadnak inkabb lazits egy fel evet aztan meglatod, ha nagyon “unatkozol”.
13/13 anonim válasza:
Kérj kedvezményes tanrendet. Ha azt megkapod elég akkor bemenned, amikor ráersz. Így dolgozhatsz nyugodtan és bejársz, amennyit tudsz. De elég csak a vizsgákra és zh-kre bemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!