Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kreditelismerési kérelmet...

Kreditelismerési kérelmet csak beiratkozáskor nyújthatom be?

Figyelt kérdés
Felvettek megint államira, mert átraktak volna költségesre. A kreditelismerés tiszta, csak az nem, hogy most is benyújthatom, vagy majd csak az újbóli beiratkozásnál? Ugyanarra a szakra, ugyanazon egyetemre nyertem felvételt.
2023. júl. 30. 15:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olyan értelemben biztos, hogy egyre gondolunk, hogy a két ugyanazon képzési idő összeadódik a támogatási félévek tekintetében.
2023. aug. 3. 19:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Értelek, én voltam értetlen, elnézést. Magyarán az 5 éves képzést így 6 évnek fogják számolni, gyakorlatilag. Mondjuk még ez is jobb eset, minthogy arra várjak, nagyon jó átlaggal is, hogy visszarakjanak államira, ami valljuk nem is olyan egyszerű. Jobban fogok ezek után igyekezni, az is biztos.
2023. aug. 3. 19:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Amit nem értek, mert, ha 5. évben én végzek a képzéssel, akkor a 6. évet kiszámlázzák kvázi, vagy hogy kell elképzelni?
2023. aug. 3. 19:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Tudom, 12 félév a limit. Csak pontosítás kedvéért.
2023. aug. 3. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Csak a pontosítás kedvéért: egy szak a képzési idő+2 félév alatt végezhető el támogatott formában akkor is, ha újrafelvételivel folytatják.Egy 5 éves, azaz 10 féléves képzés támogatotti ideje max.12 félév. Ha ez alatt nem végzel, utána csak önköltségesen lehet tovább tanulni.
2023. aug. 3. 20:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk még úgyis jobb, ha 1 évet kell "csak" fizetni, mint 4-et. Nem ez a cél természetesen.
2023. aug. 3. 20:46
 17/17 A kérdező kommentje:
De tiszta így már. Újrafelvételivel is 5 évvel számolnak már, hiszen 1 évet elhasználtam már.
2023. aug. 3. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!