Ha nem megyek gólyatáborba akkor tényleg nem lesznek barátaim, kapcsolataim, segítségem?
Nagyon csendes lány vagyok, nem tudok nyitni idegenek felé, nem akarok menni gólyatáborba.
De azt mondják menni kell, mert egyedül nehezen fogom tudni elvégezni az egyetemet. Hogy gólyatáborban tudok információkat szerezni és kapcsolatokat kialakítani.
Tényleg így nem fogok boldogulni?
Valószínűleg le leszek pontozva, de ez van :D
Középiskolában mindig a kis sarkban megbújó lány voltam én is. Féltem, ha nem megyek gólyatáborba nem lesznek barátaim stb, nem is hallottam sok horrorsztorit, az egyetemről pedig senkit nem ismertem,így elmentem. Kicsi kar vagyunk, és egyáltalán nem bántam meg, segítettük egymást és én személy szerint jól éreztem magam. Ugye mint említettem kicsi kar, de hamar kialakult egy keménymag, aminek én is tagja lettem, minden arról szólt, hogy milyen a hozzáállásod. Gólyatábor utáni hetek is úgy teltek, mintha ott lettünk volna, lányszobákban összegyűlt mindenki inni stb. Aki nem volt gólyatáborban, velük máig nem alakított ki senki kapcsolatot, de ők se próbálkoznak, hogy őszintén bevalljam. Nálunk nem voltak perverz feladatok sem, amiket teljesíteni kellett :D A felsősök max azokat szemelik ki, akik el vannak szállva maguktól, vagy nem hajlandóak semmit sem csinálni, ilyenkor azért be kell hódolni minimálisan azt bevallom.
Melyik egyetem gólyatáboráról van szó?
Ha igazán jót akartak volna, akkor az egész gólyatáborosdit megszüntethették volna, hogy még esélyt se adjanak a rosszra!
Aztán majd a suliban összeismerkednek és együtt elmennek nyaralni azok, akik együbe valók és nem indulna már eleve a hátrány érzésével vagy aggódásával a kérdező sem.
"lányszobákban összegyűlt mindenki inni stb"
Igazán példamutató, remek társaság és milyen megtisztelő egy ilyen körbe tartozni, behódolva..
Kérdező!
Szerintem semmit se veszítesz, ha nem lesznek ivócimboráid!
Nem voltam gólyatáborban (ütközött nyaralással), 2 évre rá mégis több felsőbbéves ismerősöm van, mint a többieknek:)
Ha nem akarsz menni, ne menj, lesz még x éved megismerni az embereket a karon/szakon. Egyébként is sok embert ismerek akik már beszélőviszonyban sincsenek azokkal, akikkel elsőként lettek jóban gtben, ritkább hogy ezek a társaságok megmaradjanak.
Lehet nem megyek.
Most láttam, hogy lesz gólyatali, ahol mindent elmondanak, megismehetjük a szaktársakat, a felsöbb éveseket, kérdéseket tehetünk fel, és aki akar utána az after partira is mehet.
Szóval lesz lehetősegem, szerintem kihagyom a 6 nap gólyatábort. Az túl sok nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!