Valaki segítene, hogy miért nem enged belépni a Neptun?
Idén felvételiztem, emailben már megkaptam a kódot és a jelszót amivel első alkalommal be kell lépni, viszont valamiért nem enged be a rendszer..
Azt a hibaüzenetet írja ki, hogy "A webes bejelentkezés nem engedélyezett!".
Laptopon Chrome és Firefox böngészőből (simán és inkognitó módban) is próbáltam belépni, telefonon szintén Chrome böngésző van, de mindenhol ugyanezt írja ki.
Két évvel ezelőtt már jártam egy másik egyetemen, másik szakra. Ez esetleg lehet a hiba forrása?
Természetesen ha még hétfőn se fog beengedni, akkor felhívom a TO-t, de addig megesz az ideg. A szaktársaim mind be tudnak lépni, csak nálam nem oké valami...
Google keresések után se lettem okosabb, úgyhogy minden tippet szívesen fogadok.
Igen, megoldódott.
Fogalmam sincs mi volt a probléma, hétfőn írtam a TO-nak emailt, pár percre rá visszaírtak, hogy na most próbáljam és sikerült belépni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!