Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a Debreceni Egyetem küldött...

Ha a Debreceni Egyetem küldött SMS-t, hogy várnak a mai pontváró partira ez azt jelenti, hogy már tudják, hogy ide vettek fel?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy SMS-t, hogy ma várnak a pontváróra Debrecenben. Más egyetemeket is jelöltem, tőlük semmi. Ezek szerint ez már azt jelentené, hogy a debrecenire vettek fel? Gondolom csak úgy mégse küldözgetnének felesleges SMS-eket, hogy nézzem meg Debrecenben, ahogy kiderül, hogy pl. Szegedre vettek fel. XD Mert amúgy Debet jelöltem első helyen, csak államin, ahova tutira nem vesznek fel, második helyen Szeged állami, és harmadik helyen megint Deb fizetős. Szegeden neccesen meglehetne, viszont a 3. megint Deb, a fizetős meg fix. Ezek szerint ez már így marad? Így utólag kevésbé vágyok Debbe xd

2023. júl. 26. 06:55
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

Nyugi, ez még nem jelenti azt, hogy oda vettek fel. Bejelöltem én is a debreceni egyetemet mind a három helyen, de végül mindet visszavontam. Még így is kaptam tegnap este sms-t tőlük, hogy várnak erre a bulira.

Szerintem mindenkinek elküldik ezt az sms-t, aki oda vagy oda is jelentkezik/jelentkezett.

2023. júl. 26. 07:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. júl. 26. 07:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapja kaptam sms-t Pécsről, hogy rektori ösztöndíjjal várnak... Harmadik helyen van, tuti nem oda megyek, és ráadásul ez csak nappalisnak jár, én nem az lennék. Na, ennyit az sms-ről.
2023. júl. 26. 07:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Érdekes amúgy, hogy én a felvi miatt adtam meg a számom, semmi spam stb. üzenetet nem kértem, mégis azóta emailekkel is bombáznak engem is. Szánalmas spamelés, nem tudom, hogy egyetemeknek mi szüksége ennyire alávaló módon kiröhögtetni magukat. Én úgy tudtam ez a tudományok és a kutatás intézménye. Értem, hogy modern, meg haladni kell a korral, meg marketing stb, csak kicsit szánalmas.
2023. júl. 26. 11:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4# Várd meg amíg felvesznek és egy nap kapsz legalább 5 spam Neptun üzenetet :D

(Különösen izgi, ha várod a vizsgajegyet, félve megnyitod erre spam)

2023. júl. 26. 12:57
 6/6 anonim válasza:

Én pár éve a Szegedi Tudományegyetemtől kaptam egy kis "tanulói kártyát", olyan, mint egy személyigazolvány. Aztán nem vettek fel.

Végül sikerült a "Deb"?

2023. júl. 27. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!