Ha valaki pótvizsgán megjelenik, és közli hogy egyáltalán nem készült, akkor is végig kell csinálni a "procedúrát"?
Figyelt kérdés
Tehát tételhúzás, írásbeli, szóbeli stb...vagy elfogadják, és ugye közlik vele hogy megbukott, elmehet?2023. júl. 25. 03:32
1/7 anonim válasza:
Emberfuggo. Van aki végigcsinaltatja, hátha.. És van aki majd közli, akkor viszlát.
2/7 anonim válasza:
Azért próbáld meg, hátha "áttolnak". Meg készüljél amennyit bírsz. Más a helyzet, ha utálod az osztályodat. Én egyszer már pótvizsgáztam.
4/7 anonim válasza:
Nem értelek teljesen, hogy egyáltalán miért akarsz a pótvizsgán megjelenni, ha eleve feladod. A szüleid tartanak nyomás alatt talán?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen a szüleim erőltetik annyira.
2023. júl. 25. 10:22
6/7 anonim válasza:
#5: Még egy hónapod van a készülésre, szerintem próbálj meg erőt venni magadon, illetve kérd meg a szüleidet, hogy párszor elmehess magántanárhoz, hátha segít. Előbb-utóbb úgyis teljesítened kell a tárgyat, hacsak nem akarsz végleg kihullani az iskolából. Akkor pedig már jobb előbb túlesni rajta.
7/7 anonim válasza:
Van, amikor a tanár eleve nem akar megbuktatni, tehát akkor is átrugdos, ha nem készültél. 12.-ben mindig ez van, nem azért buktatnak a tanárok, mert még egy évig akarják nézegetni a diákot, hanem azért, hogy érettségin ne nekik kelljen vele szégyenkezni, hanem a pótérettségin szenvedjenek vele.
Attól függetlenül én inkább azt tanácsolom, hogy készülj.
Milyen tantárgy? Mi a gondod vele? A szüleiddel nem tudsz erről beszélni? Iskolaváltás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!