Nem fizettem be a kreditbüntetést a Debreceni Egyetemen, elfelejtettem. Kaptam egy levelet, miszerint megszűnt a jogviszonyom. Tudok ezen változtatni? Kérvényt írni stb.?
Figyelt kérdés
#de #kredit #kreditbüntetés2023. júl. 23. 18:13
2/7 anonim válasza:
Hát ha törölték a jogviszonyodat, akkor az újrafelvételizés az egyedüli opció :/
3/7 anonim válasza:
Maximum még esetleg a mostani pótfelvételivel lehetne esélyed, felhívod a Tanulmányi Osztályt, amilyen szakon voltál, és megbeszéled, hogy tudod rendezni a tartozást, és befizeted a kreditbüntetést.
Ha a pótfelvételin meghirdetik a szakodat, akkor szerencséd lesz, és esetleg kreditelismerési kérvényt nyújtassz majd be.
4/7 anonim válasza:
Pofám leszakad ! ! !
Ez így megy a "felsőoktatásba" ?
Fasiszták!
5/7 anonim válasza:
Örülj, hogy megszabadultál attól a fideszmaffia egyetemtől.
6/7 anonim válasza:
Az mondjuk durva, hogy ilyenért megszüntetik a jogviszonyt. Én biztos elgondolkoznék, hogy ezek után visszatérjek oda. Máskor persze figyelj, de nem küldtek több felszólítást, akár Neptunon, akár levélben?
7/7 anonim válasza:
mióta nem fizettél? hogy tudtál így tárgyakat felvenni? ha e félévi a bünti akkor pedig még nem rúghattak volna ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!