Az egyetemi gólyatáborokban van korhatár?
10-es, értelek, de szerintem nem csak egy 30+-os tud olyat tenni, amit nem kéne részeg 18 évesekkel.
Nehéz ügy, értem a fenntartást, csak az előítélet sem jó.
Személy szerint én (18L) bánom hogy nem jöhetnek legalább 27-8 éves korig.
Jobban kijövök az idősebb fiúkkal mint az érettlen 18-9-20 éves viháncoló, proletár, pattanásos primitív fiúkkal, szóval remélem akkor nem a bge-re vesznek fel, hanem a BME-re… idióták
Ohh istenem. Nyugi, egyetemi bukikon nincs felső korhatár, mégha a gólyatáborban igen.
Nem tudom mit mond el a 27+os korosztályról, hogy gólyatáborban viháncolnak 18 évesekkel. Biztos nem éretlenek, primitívek viháncoló proletárok. Csak mondom, hogy az átlag ember 27 évesen már ennél komolyabb és bár komoly emberek is buliznak, ha érettebb embert keresel, nem egy bulin érdemes.. Ismerek egy srácot, most 26 elég bulizós de komoly is és nagyon gyereknek látja a 18-20 éves korosztályt.
Persze sok idősebb pasi van, akikre ez nem igaz (azaz normálisak és nem nézik túl fiatalnak a 18-20 éves korosztályt), de mégis mekkora lehet erre az esély?
Igazad van részben, de nem hinném hogy csak viháncolni lehetne a 18 évesekkel egy gólyatáborban huszonévesként.
Akkor helyesbítek bocsánat, vonzóbbak számomra mind belső, mind külsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!