Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2-es matekkal gépészmérnöki...

2-es matekkal gépészmérnöki esélytelen?

Figyelt kérdés

Szóval általában 2-es 3-as matekom volt az érettségim 5-ös lett középszinten de sosoem erőltettem a matekot.

Így gondolom nem túl sok esélyem van egyetemen.

2023. júl. 16. 06:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, aztán kiderül.
2023. júl. 17. 06:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én elvégeztem a gépészmérnökit úgy, hogy megbuktam matekból gimiben. Persze utána elkezdtem tanulni, mert rájöttem, hogy valamit csak kéne kezdeni magammal.
2023. júl. 17. 11:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 11-essel! Próbáld ki, aztán meglátod, hogy fogod-e bírni!

Egyetértek a 12-essel is, én világéletemben 4-es voltam matekból, "csak" négyesre érettségiztem (középszinten), és én is elvégeztem a gépészmérnök szakot különösebb bukdácsolás nélkül. Teljesen igaza van a 12-esnek, ha át akarsz menni a vizsgákon, akkor az egyetemen a tanulást már komolyan kell venni!

Egyébként a puding próbája az evés! Felesleges megkérdezni, hogy ennyi vagy annyi eredményem volt a középiskolában, és így fog-e menni, mert erre mi itt nem fogunk tudni válaszolni! El kell menni, és ki kell próbálni.

Egy biztos: a matek egyik egyetemen se tartozik a könnyű tárgyak közé, de szükséges! Ha komolyan veszed a tanulást meg az egyetemet, akkor valószínűleg menni fog, ha nem veszed komolyan, akkor pedig valószínűleg nem fog menni.

Remélem tudtam segíteni.

Én egyébként az SZTE-n végeztem. Ha érdekel egy kicsit komolyabban is, hogy Szegeden mire számíthatsz, akkor írj privátban, igyekszek mielőbb válaszolni!

2023. júl. 18. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!