Van még olyan aki még mindig nem látja felvin a pontszámát?
Figyelt kérdés
Már rég feltöltöttem az év végi bizonyítvány eredményét de 0 pontot ír ki a szakoknál ezzel a hibával: Középfokú végzettséget igazoló érettségi eredmények hiányában pontszám nem számítható
Megnéztem, még zölddel az is ott van, hogy: az Ön jelentkezéséhez tartozóan jelenleg nincs olyan, felvétel feltételeként meghatározott dokumentumtípus, amelyet valamely jelentkezési helyéhez tartozóan még nem nyújtott be.
Akkor most ilyenkor mi van? Az érettségi bizonyítványt nekik kell lekérni. Az lehet baj hogy a 12-es fénykép elforgatva lett feltöltve?
2023. júl. 10. 18:35
1/11 A kérdező kommentje:
Közben egy korábbi emailben olvastam, hogy ilyenkor fel kell töltenem az érettségit is. Remélhetőleg szerdára lesz változás.
2023. júl. 10. 18:46
2/11 anonim válasza:
Én a hekyedben már most megkerdezném a felvit.
Nehogy keső legyen ha csak szerdán próbálod meg.
Gondolom alig lehet majd őket elérni.
Úgy tudom 0-24 órás ügyfélszolgalat van.
3/11 anonim válasza:
Nekem sincs még az idei tanúsítvány felvin, így nem látom az új pontszámot.
5/11 anonim válasza:
Skacok, akik idén szereztetek tanúsítványt és még nem kérték le, és nem látszik a többi érettségi eredménynél, töltsétek fel a dokumentumokhoz. Benne volt az e-mailben is amit az OH küldött.
7/11 anonim válasza:
Nekem sem latszodnak a pontjaim, en tegnap toltottem fel az erettsegi bizonyitvanyt
8/11 anonim válasza:
Nekem sincs még most se fent, pedig már 2 napja feltöltöttem a tanúsítványomat. Ügyfélszolgálat fel se veszi, szétvet az ideg :/
9/11 anonim válasza:
#8, ha feltoltotted a tanusitvanyt akkor minden okes. Juli 12 a modositas hatarideje volt, a feldolgozas meg eltarthat nehany napig.
10/11 anonim válasza:
Igen, mára már fel is dolgozták. :) Nektek is rendben minden?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!