Ez esetben honnan kérjek jogviszony igazolást?
Figyelt kérdés
Az őszi félévvel kérvényeztem átvételem a Debreceni Egyetemről a Miskolci Egyetemre, sikeresen át is vettek, azonban beiratkozni még nem voltam. Ez esetben honnan tudok hallgatói jogviszony igazolást kérni? Tudok egyáltalán?
Ps. diákmunkához kellene és nincs érvényes diákigazolványom, mert előző félévem passzív volt, így ezt az igazolást kérik.
Köszönöm a válaszokat
2023. júl. 7. 13:39
1/3 anonim válasza:
Szerinted? Nem kell túl magas IQ hogy kitaláld hogy nem a faludban a paptól... Nyilván a tanulmányi osztályon kell ha nem tűnt volna fel
2/3 A kérdező kommentje:
Jogos, rosszul tettem fel a kérdést. Az érdekelne, hogy melyik egyetemtől kell jogviszony igazolást kerni.
2023. júl. 7. 14:30
3/3 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki erre tévedne, keresve hasonló kérdésre a választ: én a DE-től kaptam érvényes jogviszony igazolást.
2023. júl. 11. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!