Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételizők tudnátok segíteni?

Felvételizők tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
mikor jelentkeztem idén a felvin volt egy olyan menüpont hogy középiskolai eredmények, mivel idén voltam végzős ezért csak az utolsó előtti tanult év, év végi eredményeit tudtam megadni. mikor belépek a felvibe nekem ez a menüpont már nincs ott szóval az utolsó tanult év, év végi eredményeit nem tudom feltölteni. a bizonyítványom már fel van töltve onnan majd meg tudják nézni az év végi eredményemet vagy ez most hogy működik?

2023. júl. 7. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Én tudom a választ de mivel felvételizők segítségét kérted, én pedig nem számítok idén felvételizőnek (mert tavaly felvételiztem) így nem írom le.
2023. júl. 7. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi rendes vagy!
2023. júl. 7. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Off: Ez a kategória miért van tele gyökerekkel? Vagy ugyanaz böfög oda valami baromságot minden kérdéshez?

Kérdező: Ha jól emlékszem, ezt az eredményt is automatikusan megkapják, mint az érettségi eredményeidet, tehát nem kell külön feltölteni. Amúgy ha szükség lenne valami feltöltésre, úgyis felszólítanának hiánypótlásra.

2023. júl. 7. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:
3as köszönöm a választ!
2023. júl. 7. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A középiskolás bizonyítványt fel kell tölteni, de ezt már megtetted, így nincs más teendőd. :)

Az érettségit és nyelvvizsgát nem kell feltölteni.

2023. júl. 8. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!