Szükségem lesz-e valaha a felvi fiókomra?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron sikeresen felvételt nyertem az egyetemre, ahová jelentkeztem, minden rendben van. Mivel Firefox böngészőt használok, és nincs bekapcsolva a szinkronizálás, ezért a tegnapi windows újratelepítést követően a mentett jelszavak is elvesztek. A többi jelszavamat tudom, egyedül a felvi rendszer jelszavában nem vagyok biztos, mert az tartalmazott ilyen krikszkrakszokat. A felhasználónevemre sem emlékszem már olyan pontosan, a nevemből állt. De kérdés, hogy kell-e nekem az a fiók még valaha? Egyáltalán él még az a fiók, vagy törölték, mikor felvettek az egyetemre? Egyetlen egy dologban vagyok biztos, ami a fiókhoz köthető, és amivel rendelkezem, az az email cím.2023. júl. 1. 12:25
1/3 anonim válasza:
Nem törölték. Én 2016ban használtam meg most. Én sem emlékeztem a jelszóra de tudsz kérni jelszó emlékeztetőt ha jól emlékszem.
2/3 anonim válasza:
Ha mesterre is jelentkezel, vagy kesobb egy masik egyetemre, akkor kell a felvi. De mar megoldottak a vilagban azt hogy valaki elfelejti a jelszavat, ugy hivjak hogy lehet jelszomodositast kerni.
3/3 anonim válasza:
Emailedben rakeresel, hogy "felvi" aztán az egyik levélben ott lesz a felhasználoneved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!