Videken allas esti erettsegi mellett?
Figyelt kérdés
Sziasztok:)Mit tudnatok ajanlani?
jelenleg esti iskolaban tanulok(videken)es nem talalok allast amit tudnek mellette dolgozni😔
Diakmunkat nem vallalhatok mert felnottoktatasban vagyok
Tavaly jelentkeztem 4 oras allasra es kozoltek hogy van amikor delutan kell 4 orazni de nekem az nem lenne jo mert heti ketszer 14:00-tol 20:00-ig vagyok iskolaban,es a cegek nem fognak az en tanulasi idomhoz igazodni…
Tobb ismerosom is mondta hogy a legtobb 4-6oras allas sajnos ilyen..
Mekit,Burger kinget is probaltam de nem jeleztek vissza honapok ota..
Oszinten letezik olyan 4-6oras munka ahol elfogadjak hogy az erettsegi lerakasa folyamatban van es heti 2 nap nem tudok delutanra menni?
akik esti tagozaton voltak gimiben mit dolgoztatok?..
2023. jún. 30. 17:36
1/2 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés! Nincs ilyen lehetőség már több mint egy évtizede mióta a fidesz uralkodik. Szépen munkanélkül éhezve nélkülözve tedd le az érettségit, majd irány a közmunka. A fidesz egyetlen munkahelyteremtő programja. Ennyit kapnak tőle a diákok. Ha fideszes vagy te magadnak szavaztad ezt meg. Ha nem vagy, akkor kérlek a következő szavazásnál győzz meg minél több embert hogy ne a fideszre szavazzanak. És akkor talán lesz majd munkalehetőség is.
2/2 anonim válasza:
Semmit nem dolgoztam esti gimi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!